Het gezicht achter UniekGezond

Mijn naam is Tamar van der Veen. In 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde in Groningen. In 2022 ben ik begonnen met de opleiding gewichtsconsulent + kind en mijn voeding. Op deze manier kan ik naast de juiste sport coaching ook de juiste voeding coaching bieden. 
Al sinds dat ik mij kan herinneren heb ik een enorme passie voor sporten, voeding en coaching. Vanaf jaar 1 van mijn opleiding ben ik mij gaan verdiepen in deze 3 onderwerpen, met als resultaat een enorme liefde voor het helpen van mensen die in één van deze, of meerdere, thema's vastlopen. 

WAAROM EEN EIGEN BEDRIJF?

Ik heb altijd al gemerkt dat ik behoefte heb aan vrijheid. Het zelf kunnen inplannen van werktijden en -dagen en het zelf kunnen bepalen wat ik ga doen op een dag. Ik weet nog heel goed dat ik in mijn tweede jaar (2017) van de opleiding moest opschrijven waar ik mijzelf zou zien in 5 jaar. En misschien raad je het al; ik zou dan een eigen bedrijf hebben in de sport.

MIJN ERVARING

Ik heb ik de loop der jaren enorm veel ervaring opgedaan over sporten, samen met mensen die een verstandelijke beperking en/of autisme hebben. Het belangrijkste is dat ik ben opgegroeid met een zus met een verstandelijke beperking. Samen met haar hebben wij als familie veel geleerd over haar. Daarnaast werk ik bij FlowReizen. Een reisorganisatie waarin ik reizen begeleid voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme, epilepsie etc. Daarnaast werk ik al jaren in de sportschool, heb ik al jaren ervaring met het geven van allemaal verschillende sportlessen en sport ik zelf al zo lang als ik mij kan herinneren.  

WAT KAN UNIEKGEZOND JOU BIEDEN?

Mijn doel is om iedereen de kans te geven om een gezond en gelukkig leven te leiden op zijn of haar eigen manier en niveau. Dit wil ik bereiken door sport als middel in te zetten om zo gestelde doelen te behalen. Sportlessen, voedingsadviezen en coaching op jouw eigen niveau op niveau.

Klik hieronder om te zien wat UniekGezond voor jou kan betekenen.