Deadline afstudeerplan: we staan even stil

Bijna een maand geleden deelde ik de laatste update over de stand van zaken. Hier schreef ik over mijn stress over het afstudeer onderzoek. Daarnaast had ik mij net ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en stonden er allemaal spannende afspraken op de planning. Nu, bijna een maand verder, lijkt de blog van 25 september alweer maanden geleden. Want wat is er veel gebeurd: chaos, verdrietige privé omstandigheden en hoogtepunten.


Ik zou drie afspraken hebben, bij drie verschillende zorginstellingen. Bij Cosis ging deze helaas niet door. Bij de Zijlen in Tolbert keek ik lekker een avondje mee en kreeg ik als tip om concreter mijn verhaal te kunnen doen. Die week erna ging ik naar de Brug Midden Groningen. En daar was het raak! Ik mocht tijdens een vergadering UniekGezond presenteren, en hier zagen zij potentie in. Helemaal vol enthousiasme ging ik daar weg, want we zouden partners van elkaar worden. Hoe leuk!Zoals ik al zei lijkt 25 september voor mij alweer maanden geleden. Alleen toen ik net in mijn agenda keek bleek dit nog maar drie weken geleden te zijn.

Intern heb ik veel gewerkt aan mijn afstudeerplan,

is deze al een aantal keren gecontroleerd en is die zo goed als af! Met onderzoeksthema en al. Daarnaast ben ik druk bezig geweest met de bouw van de website. Ook deze komt er steeds beter uit te zien. Als laatste had ik nog wat verschillende telefoon afspraken.

Maar hoe is het in mijn hoofd? Nou, dikke vette chaos! Ik denk dat het twee weken geleden was dat ik een mijn eerste échte mentale breakdown had. Ik twijfelde over mijn concept, of ik het wel leuk genoeg vind om te doen, of ik het wel kan, of ik het wel waard vind etc. Daarnaast kwam het enorme besef dat het zoveel makkelijker en rustiger was, om bij een bedrijf stage te lopen. Gewoon lekker drie a vier dagen op locatie aan het werk, een onderzoek doen voor het bedrijf en dan thuis weer chillen en bijkomen (erg genuanceerd natuurlijk). Dat in combinatie met alle twijfel veroorzaakte, ja je snapt het al, een mentale breakdown. Gelukkig was het al snel minder en kon ik weer door.

Wel merk ik dat ik het allemaal erg spannend vind. Want ik heb geen idee hoe ik te werk moet gaan, want ik heb het nog nooit gedaan. En die onzekerheid zorgt voor enorme onrust en stress. Maar we kennen allemaal de gezegde: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Naast de spannende afspraken en mijn eerste mentale breakdown, heb ik mijn idee kunnen specificeren. Op de website is al het een en ander te vinden, ook al is die nog niet helemaal af. Maar hierin geef ik duidelijk aan wat ik aanbied en wat er allemaal mogelijk is.


En nu?

Nou de eerste deadline is er bijna, 26 oktober: plan van aanpak inleveren. Hier heb ik alle vertrouwen in. Ik moet daarnaast nog een presentatie geven en krijg dan hopelijk een GO. Verder heb ik komende week weer wat afspraken staan die mij verder kunnen helpen in mijn onderzoek. Daarnaast probeer ik zelf wat meer rust te zoeken, fysiek als mentaal. Want ik ben leeg...


NOG EEN VRAAG

Ken, of ben jij iemand met een verstandelijke beperking en wil jij 1 op 1 sport begeleiding? Stuur mij dan een bericht via Tamar@uniekgezond.com, of bericht mij via de verschilende kanalen van UniekGezond (Facebook, Instagram) en dan kunnen we met elkaar in gesprek. Omdat ik nog in de try outs zit, wordt de prijs zo aangepast dat het voor ons beiden erg gunstig is! Daarnaast ben ik op zoek naar mensen, die binnen de doelgroep vallen, waarvan ik sport foto's mag maken als promotie.

Let me know!


Groetjes,


Tamar van der Veen - UniekGezond.