Elke nieuwe dag is een lege bladzijde

Ja ja, we beginnen diep vandaag. Een klein maandje geleden lazen jullie een update over de zomermaanden. 2 maanden waarin ik lekker in het buitenland zat en UniekGezond en alle andere werkzaamheden in Nederland geen prioriteit hadden. Nu ben ik alweer 2 weken terug en is elke dag weer een nieuwe, energieke, leerzame en enorm leuke dag.


Waar ben ik op dit moment mee bezig?

Nou, dat is een goede vraag. Ik ben met veel verschillende dingen bezig, aangezien het allemaal langzaam weer moet opstarten. De trainingen van UniekGezond zijn weer begonnen en er komen als het goed is een aantal sporters bij. Daarnaast bestaat UniekGezond al weer een jaar en krijgen de sporters volgende week een leuk kado.

Ook begin ik langzaam bij beetje wat meer uren te krijgen op de Hanze bij de opleiding Sportkunde en zijn de stagiaires en ik weer helemaal los bij Sportief90. Tussen door komt er ook nog even een fotoshoot voorbij.


Besef...

Besef? Veel dingen, veel leuke dingen, maar vooral vliegen van moment naar moment. Ik kreeg vanochtend tijdens het wandelen deze realisatie. Ik had een meditatie op tijdens het wandelen toen ik de volgende zin hoorde: 'Elke dag is een lege bladzijde. Het is aan jou wat voor verhaal je schrijft. Wat een vette, toffe en fijne zin. Want toen kreeg ik het besef van leven in het moment, bewuster leven weer. Ik ben door de drukte minder in het moment aan het leven. Minder bewust in het moment. Hierdoor handel ik minder bewust en leef ik naar een ander moment toe in plaats van leven in het moment.

Zelf vond ik dit een heel mooi besef. Hierdoor stond ik voor het eerst sinds een lange tijd weer stil. Wat wil ik, waar wil ik heen, wat heb ik daarvoor nodig etc. Het grappige hiervan is, is dat ik mensen hierin begeleid, maar ik vaak vergeet zelf even stil te staan en na te denken over wat je aan het doen bent.Actie, reactie en gaan

Zo beseft, zo gedaan. Toen ik vanochtend dit besef had, ondernam ik meteen actie. Ik maakte weer een to do list, mijn weekplanning schreef ik weer op in een overzicht, ik stelde doelen voor UniekGezond en zorgde weer voor een bewustere structuur. Want juist dat bewuste leven is waar ik als persoon voor sta. Dat is waar ik als UniekGezond voor wil staan.

Mijn traject bij VentureLab North is vorige week begonnen, waardoor ik hieraan nog meer kan en wil werken. Ik ga leren om een individueel development plan te schrijven, ik ga nog beter leren ondernemen en handelen als een ondernemer. Allemaal bewust en in het moment. Hoe vet!?


En daarnaast? Naast alle dingen die ik doe, ga ik mijzelf meer en meer ontwikkelen in de persoon die ik vorige jaar wilde zijn en nu ben. Snap je hem nog?Snel meer!


Liefs,


Tamar - UniekGezond