We gaan bijna weer los

Nadat ik mijn diploma in de pocket had, waarbij ik 2de ben geworden van de innovatieprijs, was UniekGezond even geen prioriteit. Ik ging op vakantie en vervolgens ging ik met werk naar het buitenland. Topper Job Jonker nam de trainingen over en ik kon even bijkomen. Maar.... Mijn laatste reis is van start gegaan en eind september gaan we weer los. Dan ben ik weer voor een lange tijd in Nederland en kan ik mijn focus weer leggen op mijn bedrijf.Even vanaf het begin: 10 juli vertrok ik voor mijn eigen vakantie naar het buitenland. Maar 1 keer ben ik bezig geweest met werk, dat was al een enorme prestatie. In augustus vertrok mijn eerste reis met FlowReizen en kort daarna ook al mijn tweede. En mijn derde en laatste reis is 15 september van start gegaan.

Ik had bedacht, dat ik in de periode dat ik thuis zou zijn, wel bezig kon met UniekGezond. Nou, dat had ik even verkeerd gedacht. In de dagen dat ik thuis was, tussen de reizen in, kon ik geen tijd vinden om bezig te gaan. Dat was gelukkig geen ramp, want de trainingen gingen ondertussen gewoon door. Wel merkte ik dat ik het enorm lastig vond om het contact met de sporters en ouders/begeleiders wat los te laten. Voor mijn idee was ik helemaal niet meer betrokken en zouden de sporters snel afzeggen met sporten bij mij. Gelukkig is dat niet het geval.


Als ik terug ben van mijn laatste reis gaan er leuke dingen gebeuren. Ik begin dan bij Venture Lab North, om mijn onderneming verder te ontwikkelen en beter op de kaart te zetten. Daarnaast bestaat UniekGezond bijna een jaar en krijgen de sporters een leuk kado. Naast mijn onderneming ga ik bij de sportschool waar ik werk de stagiaires begeleiden en mag ik 2 dagen werken op de Hanzehogeschool bij Sportkunde.

Druk? Ja het wordt druk.

Leuk? Het wordt enorm leuk!

Leerzaam? Nou dat weet ik wel zeker.

Gezellig? Dat is niet te missen.

Het studenten leven zit erop en het werk leven gaat beginnen. Gelukkig voelt alles wat ik doe niet als werk. Dat geeft mij de ene keer een enorm onrustig gevoel, alsof ik niet verdien wat ik doe. Maar aan de andere kant krijg ik dan het besef dat ik doe wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. En dat is volgens mij het belangrijkste van alles.


Vanaf oktober neem ik jullie weer mee in het proces van UniekGezond en het proces van mij. Want ondernemen is niet alleen maar leuk en tof. Maar soms ook zwaar, hard of moeilijk. En ook dat is goed om te belichten.


Tot de volgende!


Sportieve groetjes,


Tamar - UniekGezond