Weer back to business

Nou, dit waren mij een twee weken wel hoor... Ik was even twee weken minder op dreef, meer bezig met tot rust komen en ik was de structuur even helemaal kwijt. Maar die heb ik vanaf 2 november weer opgepakt en we zijn weer on fire!


In mijn laatste blog stond vooral mijn afstudeerplan deadline en mijn eerste mentale breakdown centraal. Vandaag neem ik jullie mee in de toffe ontwikkelingen die ik de afgelopen twee weken heb meegemaakt.

In de week na 18 oktober was ik vooral bezig met veel afspraken en gesprekken voeren. Gesprekken die gingen over het aanvragen van fondsen en de mogelijkheden hierin. Hier kon Jack Kamminga mij heel veel over vertellen. Daarnaast voerde ik een gesprek met Saskia Valk van Sadavisa, die special child yoga aanbiedt. Echt een heel tof concept! Ja en verder? Alles zo goed mogelijk klaar maken om voor 26 oktober mijn afstudeerplan in te leveren.

Dat is gelukkig gelukt. Makkelijk ook wel. Vooral omdat ik al ver van tevoren mijn plan af had en deze vaak heb laten controleren. Meteen kreeg ik al een bericht dat ik 30 oktober mijn afstudeerplan moest gaan presenteren.


Je zou denken dat je na zo'n deadline, van 26 oktober, wel op dreef bent en hard aan de bak wil om snel bekend te worden. Nou, dat had ik zeker niet. Mijn motivatie was even helemaal weg. Ik wist niet zo goed wat ik moest gaan doen, welke stappen ik moest gaan ondernemen en hoe ik dit wilde gaan doen. Gelukkig wees een vriendin van mij erop dat dat natuurlijk helemaal oké is. Want, ik had hard lopen strijden voor de deadline. Hierdoor was het ook niet gek dat ik even een weekje minder gemotiveerd was. Tijd voor mijzelf nemen dus.

Ik heb vooral veel op de bank gezeten, zat super laag in energie en was even helemaal kwijt wat ik nou wilde. Maar gelukkig is elke dag een nieuwe dag en ben ik weer back in business. Zondag pakte ik mijn to do list weer op, werden alle afspraken weer duidelijk opgeschreven. Ik zorgde weer voor structuur. Hoe lekker?! Ik heb de afgelopen week weer ontzettend veel ingehaald. Daarnaast heb ik komende woensdag mijn eerste gesprek met een misschien wel potentiële klant. Heel spannend, maar heel vet! Daarnaast komen er nog meer potentiële klanten bij die ik nog moet gaan inplannen en moet ik goed gaan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn binnen de financieringen.

Daarnaast had ik gisteren (donderdag) weer een heerlijke dag op stage bij de Playing for Succes Groningen. Het is zo lekker om een vaste afspraak in de week gepland te hebben. Van half 9 tot half 2 knallen met de kinderen hier, veel sporten en bewegen en bezig zijn. Het thema vandaag was motivatie, nou die hebben de kinderen weer gekregen. En ik ook van de kinderen.


Ik ben weer helemaal blij.


O ja, en ken je nog iemand die graag bij mij wil sporten? Deze persoon krijgt de eerste 2 lessen gratis, met natuurlijk een gratis intake. Hierin kunnen we elkaar beter leren kennen en kunnen we gaan kijken of het iets is wat bij de persoon past.


Groetjes,


Tamar van der Veen - UniekGezond